Нещодавно в інтернеті з'явилися "відпускні" знімки найдуховнішої людини Росії - Патріарха Кирила. На безтурботних кадрах в морському антуражі наготу глави Російської православної церкви прикривають одні лише плавки.

Про це пише РБК.

Втім, основним порушником спокою користувачів соцмереж став не цей предмет одягу, а розкішна яхта, яка прихистила патріарха.

Як стало відомо, вартість судна в Європі стартує від € 440 тис. У Росії яхта обійшлася б у суму не менше від € 680 тис.

З моменту публікації знімків пристрасті, мимоволі роздуті Патріархом у соцмережах, не вщухають. Мабуть, поєднання високодуховні головного православного Росії з багатством Креза не дає спокою умів і сердець рядових громадян.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Читайте також: Патріарх Кирило відпочиває на шикарній яхті у спідньому (фото)

У свою чергу, український журналіст Василь Крутчак на своїй сторінці у Facebook опублікував пост, в якому також висміяв цю ситуацію.

"Патріарх ходив по воді. І такі випадки зафіксовані в історії розвитку людства, у тому числі по воді ходив Ісус. А хто не вірить, що патріарх також ганяє по воді, потрапить в пекло і там безпосередньо особисто патріарху буде пояснювати свою не віру в нього", - пише Крутчак.