Співробітники Служби безпеки України разом з прокуратурою затримали на хабарі головного лікаря та керівника управління охорони здоров'я Управління Державної пенітенціарної служби у Дніпропетровській області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Чиновники пенітенціарної служби вимагали від засудженого за крадіжку 25 тисяч доларів за сприяння звільненню зі слідчого ізолятора. Вони хотіли скласти висновок спеціальної лікарської комісії щодо наявності у засудженого цирозу печінки. Це, в подальшому, мало б стати підставою для подання в суд матеріалів про звільнення його від подальшого відбування покарання.

Зазначається, що співробітники спецслужби затримали підполковника та майора внутрішньої служби після того, як вони отримали всю суму хабара від посередника.

Читайте також: Троє правоохоронців прослуховували киян за гроші

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Правоохоронці відкрили за даним фактом кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "одержання хабар".

Наразі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих фактів протиправної діяльності посадовців.

Нагадаємо, у Сумах співробітники СБУ затримали колишнього голову Сумської обласної виборчої комісії на хабарі у понад 76 тисяч гривень.