Діти Президента України Петра Порошенка привітали батька з 50-річчям.

Сьогодні, 25 вересня, глава сім'ї Порошенко відзначає день народження. Його діти розмістили свої привітання на сторінці Фонду Петра Порошенка, головою якого є дружина президента перша леді країни Марина Порошенко.

"Дорогий тату! Тобі сьогодні 50! Хочу, щоб попереду було ще стільки ж! Люблю тебе! ", - написала у привітанні дочка Євгенія.

"Вітаю з Днем народження! Батько, для мене ти - зразок. Здоров'я тобі, витримки і довгих років життя! ", - написав син Порошенко Михайло.

Читайте також: На честь 50-річчя президента Марина Порошенко запустила флешмоб

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"З ювілеєм! Бажаю міцного здоров'я, мудрості, сил та натхнення! Ти - найкращий! "- привітала батька дочка Олександра.

Крім цього, Михайло, Євгенія та Олександра Порошенко приєдналися до флешмобу з нагоди дня народження батька, який влаштувала Марина Порошенко.