Бойовика "ДНР", який намагався вербувати мешканців Харківщини до незаконних збройних формувань, притягнули до кримінальної відповідальності. Про це повідомляє СБУ.

Житель Донецької області потрапив до лав терористів з корисливих мотивів - за виконання бойових завдань йому обіцяли грошову винагороду у 800 гривень на день.

Слідчі СБУ встановили, що найманець зі зброєю чергував на блокпостах терористів поблизу м. Ясинувата, агітував жителів м.Дергачі Харківської області йти служити терористам.

Читайте також: Бойовика "ДНР" в Одесі посадили на 12 років

Після звільнення Ясинуватої від терористів, бойовик втік до Росії, а згодом намагався переховуватися у Святогорську Донецької області. Там його і затримали співробітники СБУ.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Дергачівський районний суд Харківської області засудив учасника незаконних збройних формувань до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно на Луганщині учасника незаконного збройного формування засудили до чотирьох років ув'язнення.