У неділю 27 вересня в Дніпропетровську в парку імені Шевченка до Дня туризму організували фестиваль просування регіону та збору коштів бійцям АТО.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У парку розгорнули виставку-презентацію садиб, культурних і туристичних місць. Відвідувачам розповідали про традиції Дніпропетровщини, пригощали національними стравами, проводили майстер-класи та конкурси.

Протягом свята просто неба також відбувся збір коштів на підтримку бійців АТО. За словами волонтерів, всі гроші вони витратять на закупівлю ліків для воїнів, які перебувають в обласному військовому госпіталі.

Читайте також: Доба в АТО: четверо поранених, загиблих немає

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, що 27 вересня, маріупольці вийшли на суботник в рамках всеукраїнської акції "Зроби своє місто чистішим". Волонтери, активісти і військові спільно з представниками єврейської громади організували прибирання в старій будівлі Маріуполя, де раніше розташовувалася синагога.