Сьогодні у Києві під посольством Нідерландів активісти спалили зображення Путіна, повідомляє ТСН.

Учасники акції певні: міжнародні організації, зокрема ООН, мають очистити свої лави від Росії – країни агресора. Місце протесту обрали не випадково, адже Нідерланди найбільше серед європейських країн постраждали від військової агресії Кремля.

Читайте також: Перед виступом Путіна в ГА ООН вивісили "розстріляний" прапор України

Хвилиною мовчання активісти вшанували пам'ять жертв малайзійського "Боїнга", збитого проросійськими бойовиками над Донбасом у липні минулого року. На завершення акції в повітря запустили білих голубів.

А свої вимоги до світової спільноти учасники передали нідерландським дипломатам. "Це театралізований варіант сеансу екзорцизму. Ми би всі хотіли, щоб країна, яка систематично загрожує миру і безпеці всього світу, залишила світове співтовариство, вийшла з ООН", - каже учасник акції Олександр Місюра.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще