У центральному музеї Національної гвардії зібрали унікальні колекції експонатів: від глибини віків до сьогодення.

Про це розповіли у прес-центрі Нацгвардії.

"Гості мають можливість дізнатися про маловідомі сторінки та героїчні подвиги військовослужбовців у захисті свого народу в різні часи. Це і дія військ правопорядку в період Київської Русі, сила волі й духу війська Запорізької Січі, створення внутрішньої сторожі та перших Національних гвардій на Україні, неодноразові реформування військ", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: В Києві відкриють виставку про всі революції на Майдані

Музей постійно оновлюється та кожного дня чекає на нових відвідувачів.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Світлини і нагороди воїнів, які поклали своє життя за Україну, бережливо зберігають в Центральному музеї Національної гвардії України.

"Тут пригадують добру славу наших воїнів-героїв АТО та всіх тих військових, хто в різні часи загинув при виконанні своїх службових обов'язків. Є тут і ті, хто помер не на своїй землі, але заради миру", - додали у прес-службі.