Бійців батальйону "Святої Марії" нагородили православні священики Київського патріархату.

Про це розповіли у прес-службі підрозділу.

"Сьогодні наші бійці отримали медалі "За жертовність і любов до України" від Української православної церкви Київського Патріархату. Пишаємося ними!" - ідеться у повідомленні.

Читайте також: 60-річний боєць АТО видав збірку віршів "Осколок"

Батальйон спеціального призначення "Свята Марія" – перший Християнський добровольчий підрозділ, який створили у вересні 2014 року на базі "Сотні Ісуса Христа", що діє з часів Майдану.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Бійці батальйону беруть участь в АТО на Донбасі від самого початку конфлікту, із травня 2014 року, у складі батальйонів "Азов" та "Шахтарськ" брали участь у звільненні Маріуполя у червні, в боях за Мар'їнку, Піски, Іловайськ у серпні 2014 року.

Нагадаємо, раніше в Одесі нагородили двох військовослужбовців Національної гвардії України медалями "За військову службу Україні".