Міністр оборони Степан Полторак понизив на посаді 20 військових комісарів і ще 20 покарав дисциплінарним стягненням.

"Тим командирам і начальникам, які не бачать проблем у своїх підрозділах і не знають шляхів їх вирішення, немає місця в Збройних Силах України. Вкрай незадоволений станом роботи окремих командирів і органів, які відповідають за роботу з особовим складом ", - написав Полторак на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Міноборони звільнить військкомів за призов до армії хворих і наркоманів

Також глава відомства відзначив, що воєнкоми недостатньо якісно впоралися зі своїми обов'язками відбору призовників в ході мобілізації.

"У зв'язку з цим прийняв рішення оцінити роботу військових комісарів під час мобілізації. За результатами незадовільної роботи на 20-ть з них накладено дисциплінарне стягнення, ще по 20-ти прийнято рішення про переміщення на нижчі посади, не пов'язані з попередньою діяльністю ", - підкреслив міністр оборони.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще