У Радехові, що на Львівщині футболіст побив арбітра під час матчу. Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

За порушення правил гри суддя призначив пенальті. Гравець команди, ворота якої опинилися під загрозою, 23-річний місцевий житель, висловив невдоволення рішенням арбітра та почав його ображати. Суддя намагався видалити хулігана з поля, піднявши "червону картку". Це викликало новий сплеск люті у футболіста. Він накинувся на суддю з кулаками.

Футбольний матч зупинили, а арбітра доставили до лікарні. Медики діагностували у 55-річного постраждалого переломи кісток носа та верхньої щелепи, закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку. Крім того, арбітр позбувся двох зубів.

Читайте також: Російські спортсмени влаштували п'яний дебош у літаку

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до трьох років.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українців попередили про "важкі" платіжки за світло ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Львівській області чоловік відкрив стрілянину на футбольному матчі між сільськими командами.