Інспектора Державної служби з надзвичайних ситуацій з Києва судитимуть за одну тисячу доларів хабара. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно інспектора відділу державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту одного зі столичних райуправлінь ДСНС України.

Посадовець вимагав у підприємця хабар у розмірі однієї тисячі доларів за невжиття заходів щодо припинення роботи його підприємства через виявлені порушення у сфері пожежної та техногенної безпеки. Крім того, задля реалізації свого умислу інспектор підробив службові документи, що стосувалися цієї перевірки.

Читайте також: Дніпропетровська чиновниця погоріла на великому хабарі

Посадовцю загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Нагадаємо, екс-главу ДСНС Сергія Бочковського можуть посадити на 12 років. Його звинувачують в організації корупційної схеми щодо закупівлі палива за завищеною ціною.