У неділю, 4 жовтня, в Миколаєві з вини нетверезого водія сталася ДТП за участю двох легкових автомобілів.

На проспекті Героїв Сталінграду зіткнулися автомобілі Chevrolet Aveo з нетверезим лейтенантом військової служби правопорядку за кермом і Volkswagen Passat, в салоні якого знаходилася вагітна жінка та маленька дитина, передають НикВести.

Повідомляється, що Volkswagen їхав по проспекту Героїв Сталінграда в напрямку Тернівського кільця і ​​зупинився на світлофорі поруч із зупинкою громадського транспорту "Ательє". У цей момент із зустрічної смуги вилетів Chevrolet, проїхав на червоне світло світлофора і врізався в Volkswagen.

В результаті аварії постраждав пасажир Chevrolet, який сидів на передньому сидінні. Потерпілого госпіталізували з черепно-мозковою травмою.

Водій Volkswagen не постраждав. Вагітна дружина і маленька дитина водія також залишилися неушкоджені.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: З початку року в ДТП загинуло майже три тисячі чоловік

Відзначається, що за кермом "Шевроле" знаходився лейтенант військової служби правопорядку - українського аналога військової поліції.

При цьому у виданні повідомили, що лейтенант військової служби правопорядку - українського аналога військової поліції, який сидів за кермом Chevrolet був явно п'яний і насилу тримався на ногах.

"Судячи з усього, пасажир, якого відвезла" швидка ", також був військовослужбовцем. За останніми даними він уже втік з лікарні швидкої медичної допомоги, і зараз його шукають ", - зазначили у виданні.