Суд у Полтаві переніс розгляд справи мера Харкова Геннадія Кернеса, підозрюваного у викраденні активістів Майдану і знущань над ними, попередньо на 19 жовтня.

Водночас 12 жовтня сторони судового процесу мають остаточно погодити дату проведення наступного засідання, пише Радіо Свобода.

Сьогодні адвокати Кернеса продовжили подавати клопотання.

Разом із Кернесом на засідання суду прибув екс-депутат від Партії регіонів, спортсмен Ельбрус Тедеєв, який узяв мера Харкова на поруки.

Читайте також: Розгляд справи Кернеса призначили на 5 жовтня

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

2 березня прокуратура заявила, що харківського міського голову підозрюють у викраденні людини, катуванні, погрозі вбивством.

26 березня Генпрокуратура передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно Кернеса і двох його охоронців.

Харківський міський голова Геннадій Кернес заявляв, що кримінальна справа проти нього є сфабрикованою.