Сьогодні поряд із Михайлівською площею був помічений чоловік у масці президента Росії.

Про це повідомляє УНН.

Людина у масці Володимира Путіна була одягнена у камуфляж із російським триколором. Чоловік назвався Леонідом. У руках він тримав автомат, із задоволенням фотографувався та спілкувався із перехожими.

"Сьогодні, у День захисника України, я навмисно вийшов на вулиці Києва. Це протест. А ще - нагадування, від кого мають захищати нашу Батьківщину українські солдати", - зазначив "Путін".

Леонід розповів, що вже не вперше виходить у святкові дні у центр столиці в такому вигляді. Таким чином він намагається "показати усім справжнє обличчя ворога". Будь-якої негативної реакції від людей чоловік поки що не помічав.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Читайте також: Полтавчани вшанували своїх героїв на Дні захисника України (фото)

Як повідомлялось раніше, у Рівному на честь Дня захисника України та Дня українського козацтва пройшов козацький марш. У ньому взяли участь військові, а також активісти, одягнені в козацьке убрання. У заході прийняли участь багато дітей.