Марина Порошенко привітала українських прикордонників в Маріуполі.

Як повідомляє міський сайт 0629.ua, також вона відвідала поранених військових в госпіталі і поклала квіти до пам'ятника невідомому солдату.

Військові прийшли на зустріч з першою леді країни з дітьми і подружжям. Урочиста зустріч почалася підняттям прапора України та гімном.

Перша леді країни привітала військових з Днем захисника України та подарувала тепловий генератор. Вони уточнила, що прикордонники виконують складну задачу - охорону державного кордону.

Військові приготувалися до приїзду дружини президента. Вони подарували їй картину, яку вивезли з Керчі під час анексії Криму Росією.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На картині зображений бойовий катер з боку гори Мітрідат.

Також Марина Порошенко разом з дітьми прикордонників створила фотоальбом, куди потрапили сімейні знімки військових. Вона подарувала дітям цукерки.

Читайте також: Марина Порошенко подарувала хорватському футболістові годинник з тризубом

Нагадаємо, що в честь Дня захисника України президент Петро Порошенко прийняв присягу з курсантами військового училища імені Івана Богуна на острові Хортиця в Запоріжжі.