У Харкові в районі Салтівки поряд з торговим центром п'яний водій Mercedes влаштував "спектакль" для перехожих.

Водій іномарки пропонував перехожим і відвідувачам торгового центру влаштувати автоперегони за гроші, написали очевидці в соцмережах.

Він намагався спровокувати людей на конфлікти, пхав людям 100 доларів і пропонував влаштувати перегони на авто, додали інтернет-користувачі.

Читайте також: "Демон" напав на 96-річну киянку - поліція розібралася (фото)

Хтось їх відвідувачів торгового центру викликав поліцію. Коли патрульні прибули на місце події, дебошир знаходився всередині торгового цента. Тому, щоб уникнути зайвої уваги, поліція від'їхала і почала чекати п'яного чоловіка здалеку.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Коли порушник громадського спокою повернувся і сів за кермо, поліцейські зупинили його машину і відвезли водія до медустанови для тесту на алкоголь. Але дебошир продовжив конфліктувати з людьми і там. Після оформлення необхідних документів, чоловіка передали правоохоронцям.