Колишньому ректору Національного університету Державної податкової служби України Петру Мельнику продовжили термін перебування під домашнім арештом до 1 грудня 2015 року. Про це з посиланням на рішення Печерського суду повідомив адвокат Мельника Ігор Черезов, передає РБК-Україна.

"Клопотання прокурора другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання державного обвинувачення Генеральної прокуратури України Казмиренка В. М. про продовження домашнього арешту - задовольнити частково. Продовжити строк застосування щодо підозрюваного Мельника Петра Володимировича, 18 червня 1957 року народження, запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, заборонивши йому в період з 22:00 до 6:00 залишати місце свого проживання, а саме будинок №18 по вулиці Лісова в селі Дмитрівка Києво-Святошинського району Київської області, до шести місяців, а саме до 1.12.2015", - йдеться в постанові суду.

Зауважимо, згідно з оприлюдненою копією документа, суд відбувся 1 жовтня.

Нагадаємо, сьогодні з'явилася інформація про те, що суд відмовився продовжувати домашній арешт для Мельника, на якому наполягала прокуратура. Про це стало відомо з ухвали Печерського суду Києва від 9 жовтня 2015 року, розміщеного в Єдиному реєстрі судових рішень.

Читайте також: Суд не відпустив ГРУшника Єрофеєва під домашній арешт

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Як випливає з судових матеріалів, сторона обвинувачення просила суддю продовжити запобіжний захід для Мельника у вигляді домашнього арешту до 8 грудня.

Раніше прокуратура домоглася утримання Мельника під домашнім арештом у новій справі про великі розкрадання держмайна.