Новий кандидат на загальне осудження знайшовся в новому житловому комплексі "Паркова Вежа" у Подільському районі.

Про це пише Vgorode.

"Він захотів засклити лоджію, спираючись тільки на свої естетичні уявлення про прекрасне", - говорять консьєрж і сусіди.

Мешканці будинку розповіли, що згідно з договором, який вони підписували перед отриманням ключів від квартири, всі зміни фасаду, розміщення кондиціонерів і перепланування квартир заборонено робити без дозволу організації, яка управляє будинком.

"Ми купували квартири в новому, гарному будинку. Ми не хочемо, щоб зараз почався розбрід і хитання. Щоб кожен творив в будинку, що вважає за потрібне. Люди досі не можуть запам'ятати, що фасад, це не їхня приватна власність" , - пишуть сусіди на форумі свого будинку.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Частина ініціативних мешканців звернулася до забудовника з проханням вплинути на ситуацію. У відділі зв'язків з громадськістю заявили, що ситуації вже дано хід.

Співробітники ЖЕКу заявили, що про ситуацію їм відомо і незаконне скління лоджії в процесі демонтажу.

Читайте також: В Одесі обвалилася частина жилого будинку (фото, відео)

Зокрема вони розповіли, що домовитися з власником житла було не складно. Все пройшло мирно і без сварок.

"Якби він сперечався, то йому б швидше за все відключили електрику і воду", - поділилися у відомстві.