У столиці через приплив переселенців, які з'явилися через анексію Криму і подій на Донбасі, зросла кількость дорожньо-транспортних пригод на 30%.

Про це заявив Олександр Фацевич, повідомляє ТСН.

За словами начальника Департаменту патрульної служби МВС України, близько десяти тисяч аварій сталося за останні три місяці на дорогах в столиці.

Читайте також: На Троєщині Chevrolet "влетів" у тролейбус - півмашини знесло (фото)

"З чим це пов'язано? З тим, що щороку кількість транспорту у нас збільшується. А останнім часом зросла особливо - через події на сході країни і в Криму. До Києва приїхало багато переселенців" - говорить Фацевич. Також, головний поліцейський звернув увагу, на те, що кожна третя машина їздить не з київськими номерами.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

При цьому він зазначив, що зростання числа аварій пов'язаний саме з цими факторами, а аж ніяк не через нібито поганої роботи патрульних.