Сьогодні вранці на розтяжці підірвався чоловік. Трагічний інцидент трапився неподалік від проїжджої частини в районі села Березове Волноваського району.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області.

Співробітники отримали повідомлення про інцидент о 08:35. Від вибуху постраждав 45-річний житель міста Сніжного Донецької області.

Чоловік відійшов в сторону від дороги, що пролягає неподалік від села Березове Волноваського району. Він натрапив на вибуховий пристрій, що був прикріплений до розтяжки.

Читайте також: Дві жінки загинули, підірвавшись на вибухівці

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

В результаті вибуху чоловік отримав численні поранення. Медики доставили його в одну з лікарень міста Волноваха.

Нагадаємо, 20 жовтня в Луганській області на міні підірвалася бригада енергетиків. Автовишка із бригадою лінійно-монтерського пункту натрапила на вибуховий пристрій при під'їзді до місця роботи. В результаті водій-машиніст і електромонтер отримали контузію. Їх доставили до лікарні міста Луганська.