Київський райсуд Одеси 23 жовтня заарештував судно "Іволга", яке затонуло у районі Затоки і було підняте на поверхню пізніше.

Про це повідомила прес-секретар суду Вероніка Черевата, передає УНІАН.

Вчора, 22 жовтня в ДержНС надійшов сигнал від міліції з проханням про допомогу в обстеженні катера, який був доставлений в Іллічівський морський порт.

Група рятувального загону за допомогою спецінструментів розблокувала двері каюти, а також рубки капітана. Звідти вилучили документацію на "Іволгу" і навігаційні прилади. Їх передали слідчому.

Нагадаємо, 17 жовтня в Затоці, що в Одеській області, затонув катер "Іволга".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Врятувати вдалося 22 людини, 14 осіб знайдені загиблими. Після підняття судна на борту знайшли тіла ще 2 чоловік, а незабаром тіло ще одного пасажира викинуло на берег. Таким чином, загальне число загиблих досягло 17 осіб. П'ятеро пропали безвісти.

Читайте також: Тривають пошуки тіл пасажирів затонулого катера "Іволга"

Повідомляється, що за технікою безпеки такий катер міг перевозити не більше 15 осіб, разом з членами екіпажу.