У Верховній Раді України сьогодні відкрилася дитяча кімната з педагогами та няньками, де парламентарі можуть лишати своїх малюків.

В дитячій кімнаті у ВР буде онлайн-трансляція з відеокамери, і батьки через телефон зможуть побачити свою дитину. Про це повідомив прес-секретар голови ВР Володимира Гройсмана Дмитро Столярчук на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні у Верховній Раді відкрили дитячу кімнату. Перевірили - чисто, затишно, комфортно і безпечно. Можна приводити дітей", - написав він.

Читайте також: На сайті ВР відтепер оприлюднюватимуть всі депутатські запити (відео)

Як відомо, Гройсман раніше повідомляв, що дитяча кімната у парламенті буде розрахована на 10-15 дітей.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

За його словами, "тут будь-які відвідувачі Верховної Ради України, а також депутати і працівники парламенту зможуть при необхідності залишити свою дитину з фаховим працівником зі спеціальною освітою на дві години, аби батьки мали змогу вирішити свої питання".

Гройсман зазначив, що в дитячій кімнаті у ВР "буде он-лайн трансляція з відеокамери, і батьки через телефон зможуть бачити свою дитину".