Ілюстратор Гундуз Агаєв з Баку завжди користується підвищеним увагу публіки - завдяки своїм провокаційним роботам про поліцію, віру і політиків. Агаєв вміє зачепити за живе. Цього разу його новий проект присвячено дітям. Гундуз Агаєв волає до тих людей, які уплутують невинних дітей в свої брудні ігри, затіваючи масштабні війни. Він представляє в своїх роботах, що було б, якби у цих дітей було зовсім інше - світле майбутнє.

Читайте також: Унікальна інсталяція в парку Франції нагадує про потепління (фото)

Цей проект отримав назву Imagine, тобто "Уяви собі". Агаєв пробує уявити, що було б, якби війни не привели цих дітей до таких трагічних і жахливих подій, через які їм довелося пройти, а деяким, на жаль, так і не вийшло пережити. Художник глибоко впевнений, що всі смерті, які відбуваються через війни, лежать не тільки на совісті солдатів, і але тих, хто віддає накази і хто затіває ці моторошні гри життями сотень і тисяч людей.

В основу своїх робіт він заклав найвідоміші і трагічні кадри - знімок вмираючої від голоду дівчинки, фото потонулого сирійського хлопчика, бездомних дітей Лондона після німецької бомбардування і багато інших.