В літаку, який в ніч на понеділок летів з Амстердаму в Прагу та змушений був здійснити аварійну посадку, перебував гурт "ВВ" та його лідер Олег Скрипка.

"В суботу "ВВ" відіграли концерт у Данії. Але запам'ятався не лише класний концерт. В ніч на понеділок злетіли з Амстердаму до Праги на "А319". Після злету загорівся правий двигун. Літак почало трясти. Пережили відчуття людини, яка перебуває на грані. Коли все ж сіли в Амстердамі "на чесному слові і на одному двигуні", раділи, як діти разом із новими друзями - артистами з південної Чехії! Відтепер, у світі принаймні на 200 оптимістів стало більше. Серед них і ВВ", - пише на свій сторінці у соцмережах Олег Скрипка.

Вчора чеські сайти повідомили, що літак Airbus A319 авіакомпанії CSA здійснив аварійну посадку в Амстердамі.

Читайте також: Вони просто поверталися додому - долі українців, життя яких забрала авіакатастрофа

Після того, як літак піднявся у небо, у нього виникли проблеми із правим двигуном. Тому рейс повернувся назад в аеропорт.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Я молився, це був найдовший час у моєму житті", - ділився подробицями пасажир Пітер Людвіг.

Після вдалого приземлення фольклорний ансамбль з південної Чехії почав грати музику прямо у фойє, а люди кинулися танцювати.