Полтавський "Ротаракт клуб" збирає запчастини для комп'ютерів, щоб передати їх для оновлення комп'ютерного класу місцевої Андріївської-школи-інтернату.

"Днями розпочався проект" Юний IT-шник ". Сьогодні відвідали Андріївську школу-інтернат та оцінили фронт робіт. Ситуація сумна - комп'ютерний клас не оновлювали вже 10 років (!)", - написали активісти клубу на своїй сторінці в Facebook.

Благодійний проект розділили на два етапи. У рамках першого представники клубу збираються модернізувати системні блоки, які надсилають небайдужі громадяни, а також збільшити кількість робочих комп'ютерів. Наступний етап передбачає оновлення кабінету інформатики в школі "під ключ".

Читайте також: Продукти від волонтерів крадуть зі супермаркетів (фото)

"Уміння користуватися комп'ютером - не розкіш, а необхідність сучасного світу. Дамо дітям шанс на краще майбутнє", - пишуть активісти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На даний момент школі планують передати чотири комп'ютери, але до них потрібні додатково:

1. Вінчестер SATA - 4 шт.
2. Монітор бажано TFT - 4 шт.
3. Миша і клавіатура - 4 шт.
4. Оперативна пам'ять DDR3 - 4 шт.

Всіх небайдужих клуб просить допомогти, зв'язавшись з активістами через соцмережу.