Лоукостер "Перемога", донька російської авіакомпанії "Аерофлот", зробила заявку на польоти в чотири українські міста.

Про це передає УНН.

Відзначається, що компанія хоче почати польоти за рейсами з Москви і Петербурга в Харків, Дніпропетровськ, Київ і Одесу.

Заявки на допуски по цим авіамаршрутів були направлені до Росавіації.

"Загалом, в Росавіації спрямовані заявки на допуск по восьми маршрутами. З Санкт-Петербурга до Києва (14 рейсів на тиждень) і в Одесу (три рейси на тиждень). З Москви до Києва (28 рейсів на тиждень), Одесу (10 рейсів), Харків (10 рейсів на тиждень) і Дніпропетровськ (також 10 рейсів на тиждень)", - пише видання.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читайте також: Киянин запропонував ефективний спосіб порятунку пасажирів в авіакатастрофі (відео)

У прес-службі авіакомпанії підтвердили готовність літати за цими напрямками, якщо Росавіація і Державіаслужба України дадуть відповідний дозвіл.

Повітряний простір між двома країнами поки закрито. Тому головною перешкодою для "Перемоги" є необхідність дочекатися зняття заборони авіавлади РФ і України на польоти.