Подарунок для столиці від українських дизайнерок сестер Лопухіних не оцінили місцеві мешканці та викликали поліцію.

Про це вони розповіди на своїй сторінці Facebook.

"Незважаючи на відповідні дозволи від КМДА, кияни зажадали припинити розпис будинку. Незакінчену роботу художниць почали зафарбовувати назад в колір утеплення", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Оригінальний АН-24 для селфі з'явився в Жулянах (фото)

Згідно інформації, коли створювався арт-об'єкт, до дизайнерів прийшли жителі будинку, повідомили, що будинок ними приватизований і що вони мають вирішувати, що буде на фасаді.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На питання, чому їх не збентежила реклама на їхньому будинку, яка вже згнила від старості, відповіді не було.

"Це були незадоволені мешканці будинку, а один з них - поддатий глава сімейства", - обурились дівчата, додавши, що люди розпитували, що таке каліграфія та були незадоволені тим, що фрази написані англійською та погано читаються.

Довідка. Каліграфія — мистецтво красиво виводити букви, краснопис, а також чистописання. Під цим терміном розуміють також індивідуальні мистецькі композиції.