У п'ятницю, 6 листопада, горів житловий будинок у селі Благодатне Арбузинського району на Миколаївщині. Повідомлення про пожежу до Служби порятунку "101" надійшло о 19:05, інформує ДСНС.

"Разом з повідомленням про пожежу заявником було зазначено, що з будинку евакуйовано трьох дітей 2012, 2013 та 2014 років народження, без ознак життя. На час виникнення пожежі двоє хлопчиків та дівчинка знаходились вдома без нагляду дорослих", - йдеться в повідомленні.

На місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ. Вогонь охопив всю будівлю на площі 50 кв.м. Вогнеборці локалізували пожежу о 21:00, ліквідували - о 21:30.

Під час попереднього розслідування стало відомо, що мати, залишивши малюків самих, пішла з дому по справах, та коли повернулась, будинок вже був повністю задимлений та горів. Двох дітей сусід виніс на подвір'я, а третього - найменшого, винесла жінка.

Матір дітей з місця події доставили до реанімаційного відділення Арбузинської районної лікарні. Попередній діагноз - гостра реакція на стрес.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: Хмельничанин зарізав чоловіка через цигарку і підпалив будинок

Ймовірно, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Нагадаємо, раніше у селищі Єлизаветівка Донецької області у пожежі загинула дитина. Пожежа сталась в сараї, де зберігалось близько 100 тюків сіна. Сусіди, які побачили пожежу, викликали рятувальників. Під час ліквідації займання рятувальники знайшли у господарчій споруді тіло трирічної дівчинки.