Державіаслужба - регулятор авіаційного сполучення в Україні - не має офіційних підстав, щоб обмежувати польоти українських перевізників до єгипетських курортів.

Про це повідомляється у коментарі Міністерства інфраструктури агенції "Уніан".

"Міністерство інфраструктури не уповноважено приймати рішення про обмеження польотів, це робить Державіаслужба. І вона на даний момент не має підстав обмежувати польоти в Шарм-ель-Шейх. Це означає, що до Державіаслужби не надходило офіційних документів про необхідність введення обмежень", - цитує "Уніан" пояснення профільного міністерства.

Низка європейських країн, а також Росія призупинили польоти своїх літаків до Єгипту після авіакатастрофи із російським літаком А321.

Читайте також: Трагедія А-321: французькі експерти виключають поламку двигуна

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

31 жовтня літак Airbus A321 російської авіакомпанії "Когалимавіа", що летів із Шарм-ель-Шейху до Санкт-Петербургу зазнав катастрофи на Синайському півострові. Загинули всі 224 людини на борту. Серед версій катастрофи розглядають і можливість того, що на борту вибухнула бомба.

Найбільший в Україні авіаперевізник - компанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) - після катастрофи зробив заяву, що не виконує польоти в повітряному просторі над Синайським півостровом.