З наступного тижня Національна поліція України починає атестацію особового складу співробітників поліції міста Києва та Київської області. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив куратор набору до поліції, член колегії МВС, народний депутат від БПП Мустафа Найєм.

Він зазначив, що в жодній області, починаючи з райвідділів і закінчуючи главками, атестації ще не проходили. Усі співробітники працюють з приставкою в.о. або у тимчасових штатах і формально ще не є поліцейськими. Наразі триває процес формування атестаційних комісій і підготовка до проведення тестів.

"Атестаційні комісії будуть складатися, зокрема, з представників громадськості. Я запрошую всіх своїх колишніх колег з громадського сектора, журналістів та громадських діячів взяти активну участь у формуванні цих комісій. Пропозиції щодо кандидатів будуть прийматися від громадських, правозахисних організацій, міжнародних проектів технічної допомоги та засобів масової інформації до 17 листопада 2015 року", - написав Найєм.

Читайте також: Аброськін очолив Нацполіцію в Донецькій області, а Троян - в Київській

Раніше повідомлялося, що автоматично перейдуть в поліцію тільки співробітники патрульної поліції Києва, Одеси, Львова, Харкова та Департаменту патрульної поліції МВС.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще