Керівництво аеропорту "Бориспіль" просить правоохоронні органи посилити заходи безпеки на свої території.

Про це йдеться у зверненні виконувача обов'язків гендиректора летовища Євгена Дихне, яке він поширив на сторінці аеропорту у Facebook.

"Наразі в "Борисполі" вже вживають безпрецедентних заходів безпеки. Однак останні події потребують від нас ще більшої уваги до цього питання", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Україні посилили заходи безпеки через теракти в Парижі

Президент України Петро Порошенко сьогодні, вшановуючи жертв паризьких терактів біля посольства Франції у Києві заявив, що доручив силовикам посилити заходи безпеки в місцях скупчення людей і ввести спецрежим на кордоні.

Популярні новини зараз
Ви також маєте право на допомогу: українців закликали звертатися по гроші на комуналку Українцям затвердили нові тарифи з 1 червня: комуналка стане ще більшим ударом Втомлені та злі українці збунтувалися через "світлове шоу" в столиці вночі: YASNO спробували виправдатися На ці питання потрібно відповідати правильно: що потрібно пам'ятати, якщо ваше авто зупинила поліція
Показати ще

За останніми даними, в результаті серії атак, скоєних бойовиками ІДІЛ у Парижі в ніч на суботу, загинуло 137 людей, сотні поранені.