Інформація про те, що в окупованому Росією Криму в Нікітському ботанічному саду туристи "оновили" 100-річні кактуси, видряпавши на них прізвище Барака Обами, викликала великий резонанс в соціальних мережах - передає "Апостроф".

Наприклад, російський журналіст Євген Смірнов з цього приводу на своїй сторінці у Facebook написав: "Русо туристо. Обліко морале. Ферштейн?".

"Вони планомірно знищують Крим. Кактуси. Їм понад 100 років, але приїхали туристи з рф. Тепер ці кактуси мають "оригінальні "написи", - прокоментувала користувач Галина Рибак.

"Туристи з РФ у Криму були завжди. Вони пили, матюкалися, били пляшки об пірс в море, об які потім кололи ноги відпочиваючі, сварилися в маршрутках з характерним московським акцентом до вереску і крові, лізли скрізь без черги, зневажали гривні, називаючи їх "фантиками" і вішали свої аквафреші скрізь, де могли.

Скільки пам'ятаю себе, завжди вражало їх нахабство, безбашеність і безпардонність в Криму. Ми їх ганяли, чесно скажу. Коли їх нахабство діставало донезмоги говорили щось типу: "Понаїхалі кляті москалі у рідну неньку". Вони трохи затихали, з острахом оглядаючись. Тепер стримувати їх "широку натуру" нікому. Ще 5 років тому ці кактуси були кактусами. Але тепер, Крим остаточно "ЇХНІЙ". Далі ще буде", - вважає користувач Gela Beleletdinova.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Читайте також: Je Suis Dopa: Побиття Добкіна підірвало соцмережі (фото)

Нагадаємо, нещодавно в соцмережах активно обговорювали бурхливу реакцію кримських уболівальників на переможний гол Андрія Ярмоленка в матчі збірних України та Словенії.