Розкішний будинок в Гореничах та заміську дачу в Сухолуччі екс-генпрокурора Віктора Пшонки рознесли вщент невідомі. У будівлях вибито шибки, розібрано паркет, знято двері та позбивано плитку.

Про це повідомляє ТСН.

З дачі екс-керівника ГПУ вивезені дорогі меблі з червоного дерева, люстри, елітну сантехніку. Вціліли лише каркас, паркан, бруківка і ялинки довкола.

У лютому 2014 року об'єкти охоронялися самообороною Майдану та "Правим сектором". Офіційним силовикам вони передали майно цілим і неушкодженим.

Тепер активісти хочуть повернути власний контроль над спорудами, аби зберегти те, що залишилося.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Місцеві жителі кажуть, що на території тільки ялинок росте на десятки тисяч доларів. Очевидно, під новорічні свята мародери повирубують їх на продаж.

Читайте також: Апеляційний суд залишив Лукаш під арештом до 29 грудня

У прокуратурі зазначили, що їх цікавить лише житловий будинок в Гореничах, він перебуває під арештом. Дача в Сухолуччі в якості майна Віктора Пшонки не значиться, тому арешт і охорона не забезпечувалися.