Україна направила в Інтерпол матеріали на одіозного терориста ДНР Арсенія Павлова, більш відомого під позивним "Моторола", для оголошення в міжнародний розшук. Про це повідомила ЛІГА.net, посилаючись на інформацію, отриману в українському бюро Інтерполу.

"Нічого не можу сказати, окрім як підтвердити цю інформацію", - повідомив співрозмовник агентства. За його словами, матеріали на бойовика були передані "нещодавно".

Читайте також: Двоє бойовиків здалися українським правоохоронцям (відео)

Терорист Моторола - Арсеній Павлов, перебуває під персональними санкціями Європейського Союзу у зв'язку з його "діяльністю" на сході України. Павлов є громадянином Російської Федерації.

Раніше терорист Моторола хвалився, що вбив 15 українських військовополонених. У цьому він зізнався журналістові, коментуючи питання про причетність бойовика до вбивства кіборга Ігоря Брановицька.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще