Посольство США привітало Україну з другою річницею революції гідності і нагадало світовій спільноті про важливість цієї події.

Про це повідомляють у відділі преси посольства.

"Цього тижня два роки тому холодного листопадового вечора заклик до спротиву, написаний молодим журналістом у Facebook, дав поштовх ряду подій, що, зрештою, призвели до української Революції Гідності", — йдеться у повідомленні посольства.

На відзначення другої річниці Євромайдану Посольство США в Україні створило спеціальне відеоповідомлення, аби нагадати людям в усьому світі, що саме вивело тисячі людей на київський Майдан. Це було "переконання українського народу в тому, що Україна — це Європа".

Читайте також: Герою Небесної сотні відкрили пам'ятний музей у Львові (фото)

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, що в цей день, 21 листопада почались дві революції – Помаранчева, яка була у 2004 році, та Революція Гідності у 2013 році.