Збройні сили зможуть гідно поховати загиблого колегу.

Як повідомляє прес-служба моніторингової місії ОБСЄ в Україні, сьогодні українській стороні видали поблизу міста Золоте Луганської області останки тіла члена групи розмінування.

Експерти місії повідомляють, що військовий загинув 15 листопада, але доступу українським військовим на цю ділянку не було.

Відомо, що група розмінування з трьох солдатів ВСУ загинула біля території на лінії розмежування біля українського Золотого.

Останки двох членів групи знайшли відразу ж після вибуху міни.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Сьогодні ОБСЄ простежила над тим, щоб режим припинення вогню дотримувався в той час, коли група медичної служби ЗСУ, а також інженер з розмінування з міста Золоте, провели пошук останків загиблого на місці події.

Читайте також: Терористи з боку Микитівки атакували мирну колону машин

Нагадаємо, що спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузянік заявив, що в районі Станиці Луганській загинули двоє українських героїв - вони підірвалися на міні.