Інструктори з США почали готувати фахівців для українського спецназу.

Як повідомляє головне управління розвідки Міністерства оборони України, навчання проходить на базі військової частини спеціального призначення.

Програму підготовки реалізовують 50 американських інструкторів, вона включає теоретичну і практичну складові. Курс за системою американських "командос" розрахований на шість місяців.

Читайте також: На землі й в небі: українські військові проводять масштабні навчання (фото)

"Добір кандидатів для участі в курсі відбувався з урахуванням рівня фізичної підготовки, стану здоров'я, морально-психологічного стану тощо. Складати іспити виявили бажання військовослужбовці всіх видів і родів військ, але пріоритет надавався спецназівцям, десантникам і розвідникам", - сказано в повідомленні ГУР Міноборони.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще