Зам Глави Національної поліції - начальником кримінальної поліції - призначили екс-замміністра внутрішніх справ Василя Паскала.

Про це повідомив "Громадський люстраційний комітет" з посиланням на відповідь МВС.

При цьому скандально відомий правоохоронець також став генералом поліції другого рангу.

"Дивна кадрова політика у нової керівниці поліції: Хатія Деканоїдзе готова звільнити патрульного за зневажливий твіт про активістів Євромайдана, а людину, яка за посадою відповідала за переслідування учасників Студентського Майдану, була призначена Захарченком і уникає люстрації за безглуздою судовою постановою, призначає своїм першим заступником", - заявила глава ради "Громадського люстраційного комітету" Олександра Дрік.

Читайте також: Штурмовик блокадників Криму брав участь у розгоні Майдану (фото)

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Відзначимо, при Революції Гідності Паскал курирував групою міліціонерів, які займалися переслідуваннями учасників Майдану. Крім цього, Паскал ініціював смс-розсилку з погрозами на адресу активістів.