У Німеччині з обуренням сприйняли факт підтвердження Верховним судом РФ вироку Олегу Сенцово і Олександру Кольченко, засудженим у справі про нібито підготовку терактів у Криму на 20 років і 10 років колонії суворого режиму відповідно.Про це повідомляє "Укрінформ".

Про це в четвер заявив уповноважений федерального уряду з політики в галузі прав людини та гуманітарної допомоги Крістоф Штрессер.

Читайте також: Надія Савченко привітала Кольченко з днем ​​народження (відео)

"Я був вражений, коли дізнався про затвердження Верховним судом занадто суворого покарання Олегу Сенцово і Олександру Кольченко. Це рішення суду суперечить очікуванням федерального уряду щодо методів і процедур, згідно з якими в питанні забезпечення прав людини повинна діяти Росія як член Ради Європи ", - заявив Штрессер.

Зокрема, зазначив німецький омбудсмен, звинувачення будувалося на свідченнях, отриманих за допомогою катувань та жорстокого поводження. Ці факти повинні бути ретельно розслідувані, підкреслив він.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще