Користувачі соціальних мереж продовжують обговорювати енергетичну блокаду окупованого Росією Криму і події, що відбуваються навколо неї.

Про це повідомляє Апостроф.

"У Ялті обстановка не змінилася - світла немає, води немає, газу немає. Дерева рубають, щоб м'ясо не пропало в холодильниках, що розтанули, смажать на вогнищах і мангалах. У Василівці взагалі не включали світло, там приватні будинки, там у дворах на вогнищах варять борщі. Ще тиждень без світла - і варити борщі під під'їздами вийде вся Ялта. "Ватники" ялтинські вже просто оніміли, аргументів на користь Путіна не залишилося жодного", - пише блогер Ірина Іванова.

Читайте також: Чемодан, вокзал, Україна - окупанти виганяють незадоволених кримчан (фото)

"Всього кілька днів без світла, а "росіянці" в Криму вже кримськотатарською мовою вітатися почали, ще місяць посидять в холоді і без світла - гімн України заспівають", - розповідає блогер Ельдар Алієв.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також наголошується, що в мережі обговорюють неясну ситуацію з енергомостом з Росії. Спочатку повідомлялося, що перша лінія запущена, але потім російське Міністерство енергетики спростувало цю інформацію.