32-річний Андреас Карлсон не зміг сховатися від міжнародного правосуддя.

Як повідомляє Радіо Швеція, його затримали в Україні.

Відомо, що під час Євромайдану Карлсон з однодумцями приїжджали до Києва і підтримували європейський шлях розвитку України.

Шведські правоохоронці підозрюють його в замаху на вбивство цивільного активіста Шована Шаттака в Мальме під час феміністичної акції. Крім Шована ще отримали каліцтва шестеро чоловік.

Видання пише, що він був активним членом неонацистського партії "Партія шведів". Після мітингу його оголосили в междунарродний розшук.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Адвокат Карлсона Теодор Норденадлер підтвердив затримання його підопічного, але більше не розповів нічого. Зараз він домагається його екстрадиції на батьківщину.

Правоохоронні органи розповіли, що у них давно була інформація завдяки банківським операціям щодо того, що Карлсон знаходиться на території України.

Читайте також: Естонія видасть Україні терориста "ЛНР"

Нагадаємо, що міністр юстиції Естонії припустив, що видача Володимира Полякова, який воював на боці терористів "ЛНР", більш ніж імовірна.