У Дарницькому районі Києва озброєний чоловік пограбував банк.

Про це повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції України в Києві.

"Касир розповіла, що до відділення зайшов невідомий, дістав з пакета гранату і пістолет. Погрожуючи, чоловік змусив віддати наявні в касі гроші", - зазначили в поліції.

Зловмисникові вдалося забрати 20 тисяч гривень, 2900 євро і близько 1700 доларів.

Отримавши від свідка дані про прикмети зловмисника, співробітники поліції почали його пошуки.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Буквально протягом 30 хвилин в декількох кварталах, недалеко від станції метро "Позняки", правоохоронці затримали розшукуваного. Співробітники поліції вилучили у нього гроші, викрадені у банку", - заявили у прес-службі.

Затриманого доставили в управління поліції Дарницького району Києва.

Читайте також: Пограбування заправки в Миколаєві: злочинці забрали 50 тисяч гривень

"33-річний уродженець Херсона зізнався у скоєнні розбійного нападу на банк і ще в чотирьох аналогічних злочинах, які він здійснив у Києві, починаючи з 2013 року. Згодом його впізнали свідки, а також провину підтвердили записи з камер відеоспостереження. Злочинцеві загрожує тюремне покарання" , - заявив начальник Головного управління Національної поліції України в Києві Олександр Терещук.