Кадри з дня народження сина слідчого з особливо важливих справ київської прокуратури Євгена Кудрявцева бурхливо обговорюють в соцмережах.

Про це пише журналіст Дмитро Гнап.

Відповідні знімки він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"Помилуйтеся. День народження наймолодшого з прокурорської сім'ї Кудрявцевих - Костянтина. Хороший хлопчик росте, мажорний".

На фотографіях можна побачити, що на святі з невеликою кількістю гостей виступають зірки естради Потап і Настя Каменських, а також ведучий Олександр Педан.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Фото дитини його родичі самі виклали в Інтернет. Понти їм важливіше приватності. Упирі", - додав Гнап.

Читайте також: Опублікували зарплати грузинів в українській політиці

Нагадаємо, журналісти проекту "Слідство. Інфо" з'ясували, звідки у 29-річного слідчого з особливо важливих справ київської прокуратури Євгена Кудрявцева дорога нерухомість, земля, авто і гроші на поїздки за кордон.

Відеосюжет з розслідуванням розміщений на YouTube.

Варто відзначити, що Потап і Настя вважаються одними з найдорожчих вітчизняних артистів. Приміром, один тільки новорічний корпоратив з поп-виконавцями коштує в середньому 20 тисяч євро. Очолює п'ятірку найдорожчих артистів група "Океан Ельзи". Їх ексклюзивний виступ обійдеться не менше 50 тисяч євро.