Український вчений хімік-біолог Леонід Станіславський розробив унікальний препарат. З його допомогою можна знезаражувати воду, дезінфікувати та обробляти рани. Препарат отримав назву "Стерилій АБ".

Вчений передав вже понад 20 тисяч флаконів засобів добровольчим батальйонам "Миротворець", "Азов", "Донбас", в Національну Гвардію, Збройним силам. Препарат вже використовували в госпіталях та на передовій. Є реальні позитивні відгуки за результатами клінічних та лабораторних аналізів.

"Ми навіть в Іловайському депо пили воду з гідроакомулятора, добавляючи туди препарат - і не мали ніяких проблем", - розповіли бійці "Миротворця".

Бюрократична система не дозволяє закуповувати препарат офіційно для військових. Небайдужі люди роблять все можливе, аби препарат дійшов до бійців АТО.

Проте, на сьогодні Станіславський залишився без жодних джерел фінансування. Він вже витратив всі власні заощадження. У нього на підприємстві, наразі, є сировина для виготовлення 10 тисяч флаконів препарату під назвою "СПЕЦНАЗ". З його допомогою вдасться зберегти життя та здоров'я наших хлопців. Вартість одного флакону - 10 гривень. Це необхідна собівартість для того, щоб препарат дійшов до бійців.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім цього, виробників виганяють з орендованого приміщення на стадіоні Динамо в Одесі.

Давайте разом допоможемо! Адже перераховані кошти хоча б на один флакон – це чиєсь врятоване життя!

Картка Приват 5168 7423 0348 1059

Телефон Леоніда Станіславського 098 620 71 48

Також звертаємо уваги одеситів, які можуть надати приміщення для виробництва препарату.