Вчора ввечері сталася пожежа у скандальному кафе L'Kafa по бульвару Лесі Українки у Києві.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп Дмитро Лінько.

"Не варто було відкривати такі заклади і танцювати в Будинку профспілок, де згоріли наші Герої. От тепер кара Божа і настигла", - прокоментував подію депутат.

Держслужба з надзвичайних ситуацій поки не давала ніяких офіційних повідомлень.

Нагадаємо, 11 листопада з'явилась інформація, що у будівлі, яка горіла під час Революції Гідності, відкривається кафе-караоке. Було встановлено відповідну вивіску, а в Мережі розмістили запрошення на відкриття.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

До закладу прийшли нардепи з вимогою закриття кафе і пояснень, хто дозволив його відкрити.

Київська мерія заявила, що закрити заклад не може, адже будівлею володіє Міська рада профспілок. Однак у КМДА посприяли тому, аби вивіску з будівлі зняли.

Читайте також: У Москві вибухнула бомба: є поранені

Як з'ясувалось пізніше, її розміщення не було узгоджене з "Київрекламою". У раді профспілок та представники мережі L'Kafa коментувати відкриття кафе відмовились.

Водночас стало відомо, що за позовом столичної міськради у приміщенні забороняли проводити ремонти. Зокрема в архітектурній інспекції Києва повідомили, що не давали дозволу на відкриття закладу.