Сьогодні, 14 грудня, чергова частина Подільського управління поліції отримала анонімне повідомлення про бомбу, закладену в одній із шкіл.

Як повідомляє прес-служба столичної поліції, правоохоронці провели ретельний огляд приміщень навчального закладу, та жодних вибухових пристроїв чи інших небезпечних предметів не знайшли.

"Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили малолітнього жартівника. Ним виявився 10-річний киянин, який проживає із мамою", - сказано у повідомленні.

Читайте також: Київський залізничний вокзал вкотре "замінували"

Поліція провела з жартівником профілактичну бесіду. А щодо матері склали адмінпротокол за невиконання батьківських обов'язків. Їй загрожує штраф від десяти до двадцяти неоподаткованих мінімумів.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Нагадаємо, 11 грудня аналогічний випадок стався у харківському районі Нова Баварія. Через анонімний дзвінок з повідомленням про мінування довелося евакуювати школу №93. Правоохоронці підозрюють, що телефонував хтось з учнів школи, проте особу "терориста" поки не встановили.