Вчора, 14 грудня, в Києві відбулася презентація спектаклю групи "Двоїна" - "П'єса або Сни мексиканського метелика".

Вистава відбулася в Центрі ім. Леся Курбаса.

Як повідомляється, п'єса являє собою діалог поміж українкою та росіянкою – сучасними молодими жінками, які разом переживають події Революції Гідності та намагаються усвідомити та зрозуміти, що ж потрапилось в нашій країні, хочуть розгадати причини таких подій та зрозуміти одне одного.

Вистава відбувається двома мовами – російською та українською. Творцями спектаклю стали Лариса Паріс і Юрко Яценко. Критики позитивно відгукнулись про цей художній спектакль, а білети були продані всього за кілька днів.

Читати також: Сергій Лойко презентував у Києві аудіоверсію культового "Аеропорту" (фото)

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

До слова, творча група "Двоїна" заснована в 1994 - року. Митці працюють в різноманітних жанрах: моновистава, музична вистава, інноваційна, лабораторна, приватна, муніципальна, пошукова та багатофігурна драма.