Вчора, 15 грудня, у Солом'янському районі Києва під вантажним автомобілем виявили підозрілий предмет, який зовні нагадував вибуховий пристрій.

Про це повідомляє вибухотехнічне управління Національної поліції. Експерти, які виїхали на місце, встановили, що під вантажівку заклали саморобну радіокеровану бомбу.

Саперам за допомогою спеціального обладнання вдалося швидко знешкодити вибуховий пристрій і запобігти можливим жертвам. Залишки бомби вилучили для проведення експертизи.

Читайте також: Авто з бійцями підірвалося під Луганськом

Нагадаємо, сьогодні на станції технічного обслуговування в Красноармійську вибухнула бомба, закладена в мікроавтобус "Газель". В результаті інциденту постраждали автомобілі, що стояли поруч з нею, осколки зачепили вікна та двері приміщення СТО. Людських жертв немає.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Вчора вибух прогримів в дніпропетровському відділенні "Нової пошти". Його жертвою став 38-річний співробітник служби доставки. За попередньою інформацією, він покінчив життя самогубством, підірвавши в руках гранату РГД-5.