Учора ввечері в м. Вишневому, що під Києвом, зіткнулися рейсова маршрутка і кросовер. Внаслідок ДТП п'ятеро пасажирів маршрутки отримали травми, серед них - троє дітей.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Київській області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 грудня, в 19:40 на дорозі Крюківщина - Київ", - заявляють у відомстві.

Як стало відомо, водій "Honda CR-V" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автобусом "Рута-25".

Відзначимо, що маршрутка напрямки "Київ - Крюківщина" везла 18 пасажирів.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

В результаті події п'ятеро жителів Вишневого отримали травми різної тяжкості, серед них - троє неповнолітніх. Їх госпіталізували в лікарню.

Медики повідомили, що дві 16-річні дівчини отримали струс головного мозку, закриту черепно-мозкова травму, забиття тіла. Також в результаті ДТП поранення отримав 17-річний хлопець.

Читайте також: КамАЗ протаранив Daewoo Matiz (фото)

За словами свідків, водій автомобіля Honda був дуже п'яний і його буквально протягом п'яти хвилин забрали друзі на автомобілі Porsche Cayenne. На місці ДТП працювала оперативно-слідча група. Ведеться слідство.