У Києві під час отримання хабара затримали співробітника Національної поліції.

Спільну операцію провела Прокуратура Києва, столичне управління Служби безпеки України та департамент внутрішньої безпеки Нацполіції.

Правоохоронці встановили, що оперуповноважений департаменту захисту економіки столичного управління поліції вимагав хабар за те, щоб прикрити незаконну діяльність підприємства у сфері здійснення операцій з іноземною валютою.

Горе-поліцейського затримали під час отримання від посередника частини обумовленої суми хабара у розмірі 17,5 тисячі гривень.

Читайте також: Поліцейський та податківець погоріли на хабарі у $50 тисяч

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Є документальне підтвердження того, що раніше хабарник отримав ще 1 тисячу доларів.

Нагадаємо, на минулому тижні у Донецькій області арештували двох правоохоронців, які вимагали хабар за сприяння у перевезенні на територію, підконтрольну терористам "ДНР", контрабандної курятини.